voor de wedstrijduitslagen!
  voor de wedstrijdaankondigingen van mei 2010!

 

2010
copyright

Vakantie!
K
omend week zijn wij op vakantie en dan zal de website niet ge-update kunnen worden. Hou daarom het gastenboek goed in de gaten voor eventuele belangrijk nieuws en/of meldingen.

 
 

26 mei 2010
copyright

Crossmarkt op de schop
Wegens vakantie van onze webmaster en het plaatsen van een volledig geautomatiseerde crossmarkt zal de crossmarkt tot en met 8 juni 2010 niet meer geupdate worden.
Dit houdt concreet in dat verkochte advertenties niet verwijderd zullen worden en ook nieuwe advertenties niet geplaatst kunnen worden.
Alle advertenties en "verkocht" meldingen kunnen we tot die tijd dan ook niet behandelen. Alle emails die toch gestuurd worden zullen automatisch worden verwijderd om het vollopen van de emailbox tegen te gaan.
De huidige ontvangen advertenties welke nog niet geplaatst zijn zullen niet meer geplaatst gaan worden, deze zullen straks door 'jullie' zelf geplaatst kunnen worden zodra de nieuwe crossmarkt online is.

We rekenen op jullie begrip en met het online komen van de nieuwe crossmarkt zal er voor AutoCrossNederland.nl weinig tot geen werk meer zijn om deze populaire tak van onze website te onderhouden.

 
 

25 mei 2010
copyright

Namens het bestuur SACN:
Velen hebben al geruchten gehoord dat de autocross van 5 juni verplaatst zou worden in verband met de steeds slechter worden gezondheid van de landeigenaar. Tot heden ochtend was van verplaatsen nog geen sprake. Echter, na telefonisch overleg met de familie van de landeigenaar is er besloten door het bestuur, in goed overleg met de familie, om de autocross van 5 juni te verplaatsen.

Binnenkort wordt bekend gemaakt op welke datum de cross wel zal worden verreden. Er moet eerst overleg gevoerd worden met andere instanties zoals de gemeenten etc.

Wij van bestuur SACN en ACVO wensen de fam. Van der Veen de komende tijd veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd.

 
 

2010
copyright

Up-to-date...
K
omend weekend zijn wij op een cross zijn, dan zal de website niet ge-update kunnen worden. Hou daarom het gastenboek en/of de twitter goed in de gaten voor eventuele belangrijk nieuws en/of meldingen.

 
 

21 mei 2010
copyright

Inschrijvingen EK Bauska

DIVISIE 1
Simon Peetoom

DIVISIE 3A
Chris Waldschmidt
DIVISIE 3A Michael Kuches
DIVISIE 3A John Lagodny

DIVISIE 3
Wiely Albers
DIVISIE 3 Terry Callaghan
DIVISIE 3 Hans de Smalen
 
 

10 mei 2010
copyright


Twitter???

De komende tijd gaan we expirimenteren met twitter! Het voordeel van deze 'dienst' is dat we vanaf onze telefoon een bericht op de twitter kunnen plaatsen. M.a.w. zijn we op een cross en word deze afgelast... dan kunnen we, mits genoeg bereik, gelijk een "tweet" (een bericht op twitter) plaatsen dat de cross dus afgelast is. Ook gaan we kijken of we hiermee uitslagen direct kunnen doorgeven. M.a.w. nog sneller up-to-date de informatie te vinden online.

Het logo van twitter is rechts op de website te vinden!

Mochten jullie het niks vinden, of juist wel horen we dat graag!

Klik hier boven op het logo van Twitter om naar de pagina te gaan.


Daarnaast is er ook een RSS pagina van de twitter om snel en overzichtelijk deze info terug te kunnen vinden en er is een YouTube link aangemaakt naar filmpjes over autocross.

 
 

7 mei 2010
copyright

10-jaar A&P Metaalbewerking én verhuizen!10-jaar A&P Metaalbewerking, zeker een reden voor een feestje. Maar... het is dubbel feest, want we kunnen jullie onze nieuwe hal laten zien. Op vrijdag 28 mei 2010 is het open huis.

De receptie is van 17.00-19.30 uur, waarna aansluitend een feestavond is
onder begeleiding van de band "That's it".

Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.
Bij deze zijn jullie van harte uitgenodigd!

Mensen die wij vergeten zijn persoonlijk een uitnodiging te sturen kunnen bovenstaande uitnodiging als zodanig beschouwen.

René & Marga en Jur
Henk & Grietje, Esmé en Sven

Adreswijziging per 1 mei 2010
A&P Metaalbewerking
De Hogenkamp 31
7071 EC ULFT

 
 

mei 2010
copyright

Race of Champions dit jaar naar Dusseldorf
De Race of Champions zal dit jaar voor het eerst sinds 1989 in Duitsland worden gehouden. Voor de moderne vorm van het evenement, waaraan niet alleen rallycoureurs deelnemen, zal het zelfs de eerste keer zijn dat het land wordt bezocht. De locatie zal de ESPRIT-arena in Dusseldorf zijn. "We hadden in 1989 een goede ervaring op de Nurburgring, toen we de tweede Race of Champions daar organiseerden. De Duitse fans zorgden voor een prima sfeer en we vonden het nu wel eens tijd om terug te keren", vertelde organisator Fredrik Johnsson. Hij bevestigde ook de deelname van Michael Schumacher en Sebastian Vettel. "Het zal daardoor erg heet worden, zelfs in november."

De Race of Champions vindt dit jaar plaats op 26 en 27 november.

RaceOfChampions.com

 
 

2010
copyright

Up-to-date...
K
omend weekend zijn wij op een cross zijn, dan zal de website niet ge-update kunnen worden. Hou daarom het gastenboek goed in de gaten voor eventuele belangrijk nieuws en/of meldingen.

 
  voor het nieuws van april 2010 en ouder... 
hit counter html code
hit counter javascript