Autobedrijf Van Kuringe

Bij garagebedrijf van Van Kuringe in het Brabantse Esch staat goede service hoog in het vaandel.
Het bedrijf bestaat al ruim 40 jaar en is al jaren Bovag lid en ontvangt ieder jaar een nieuw Bovag kwaliteitscertificaat. Met dit certificaat geeft de Bovag aan dat garagebedrijf van Van Kuringe aan de strenge kwaliteitscriteria voldoet die door de Bovag zijn opgesteld.
Zes dagen in de week kunt u bij garagebedrijf van de Langenberg en van Kuringe terecht voor een betrouwbare auto, u heeft de keuze uit ongeveer 100 occasions.
Zo krijgt een klant bij aanschaf van een occasion Bovag garantie en de Nationale Auto Pas, dat fraude met kilometerstanden van occasions uitsluit.
Rob heeft er in de autocross al een lange historie opzitten. Zijn eerste Nederlandse Kampioenschap dateert alweer uit 1991. In de standaardklasse werd de titel gepakt met een Toyota MR2. Sinds 1995 werd met een Kever de eerste titel in de Europokal opgehaald. In 1998 stapte Rob over naar de toerwagenklasse van het NK en hiermee was de eerste 4x4 voor hem een feit.Na 3 titels de afgelopen jaren in de toerwagenklasse is Rob in 2010 een compleet andere weg ingeslagen.
Een Skoda Fabia is speciaal gebouwd om deel te nemen aan het Europees kampioenschap in de Touring Klasse.


Autobedrijf van Kuringe
Kromakker 1
5296 NR Esch


website: Van Kuringe Auto's
website: AutoCrossTeam Van Kuringe

profiel: Rob
9 april 2008 | aangepast op 5 oktober 2011.